Bulvár-celeb

2 órája

Nincs több titok, Nagy Réka megmutatta a szerelmét

Nagy Rékára rátalált a szerelem, meg is mutatta az új párját.

MW

Nagy Réka

Forrás: Nagy Réka / Facebook

Közösségi oldalán mutatott fotót magáról és szíve választottjáról a TV2 csinos riportere, Nagy Réka, akit olyan műsorokból ismerhetnek a nézők, mint a Dancing with the Stars, a Sztárban sztár leszek! vagy az Exatlon Hungary. Az utóbbi két műsorban már riporterként tevékenykedő Nagy Réka keveset osztott meg magánéletéről, így azt sem lehetett tudni, hogy van-e barátja, és közösségi oldalán is nagyon vigyázott rá, ki ne derüljön.

Most azonban ő maga döntött úgy, hogy megmutatja az igazságot, és egy fekete-fehér, valószínűleg nyáron készült korábbi fotót mutatott kettejükről, ahol Nagy Réka egy fehér tangás bikiniben, hátulról látható.A férfit meg is jelölte a felvételen, így a neve is kiderült, 

Nagy Réka párját Dominiknak hívják, azonban többet nem árult el a kapcsolatukról, a fotóhoz is csak szűkszavúan annyit írt, hogy "MI". A TV2 riporterének többen is gratuláltak a sztárok közül, úgy, mint volt kolléganője Gelencsér Tímea, és Kárpáti Rebeka is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!