NB I

2 órája

Dombi Tibor: már inkább a remegést és a félelmet látom a csapaton

Dombi Tibor, a labdarúgó NB I-ben kiesőhelyen álló Debrecen megbízott vezetőedzője szerint a csapat elvesztette önbizalmát, de reméli, hogy a következő mérkőzésen minden a helyére billen.

MW

A DVSC játékosainak a meze a földön, miután a szurkolók levetették velük miután a DVSC 5-0-ra kikapott a Pakstól

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

A klub vasárnap jelentette be, hogy meneszti Máté Csaba vezetőedzőt. A sorozatban öt vereségnél járó DVSC irányítását a következő két mérkőzésen – a keddi mezőkövesdi Magyar Kupa-találkozón és a vasárnapi, Ferencváros elleni idegenbeli bajnokin – megbízott vezetőedzőként Dombi Tibor veszi át, munkáját pedig Madar Csaba segíti majd.

Az 50 éves szakember az M1 aktuális csatornának elmondta, hogy a vasárnapi edzés előtt beszélt a játékosokkal, amivel kapcsolatban azt is elárulta, érthetően nincs jó hangulatban.

Most már inkább a remegést és a félelmet látom a csapaton - ellentétben a paksi meccsel, ahol hozzáállásbeli hiányosságok voltak -, sok mindent nem merünk megcsinálni, önbizalom nélkül pedig nagyon nehéz. Tudom, hogy ez milyen, mivel én is játszottam így és sokszor voltam ilyen helyzetben, de azt is elmondtam a srácoknak, hogy ha ezt bevallják maguknak, akkor onnan kezdődik majd a gyógyulás

– hangsúlyozta Dombi Tibor.

DOMBI Tibor, DVSC
A sorozatban öt vereségnél járó DVSC irányítását a következő két mérkőzésen Dombi Tibor veszi át
Fotó: Czeglédi Zsolt / Forrás:  MTI

Kiemelte, hogy az öt vereség mindenkit letaglózott a csapatnál, ráadásul nem mindegy, hogy egy ilyen negatív sorozatba mikor esik bele a klub, mivel a tabella alján már jogosan jelenik meg az a félelem, hogy akár ki is eshetnek az NB II-be.

„Bízom benne, hogy a következő pont egy olyan mérkőzés lesz, amelyen bízunk majd saját magunkban és egymásban is, és elkezdünk felfelé indulni” – mondta a keddi, Mezőkövesd elleni MK-találkozóról.

A DVSC a szerb Srdjan Blagojevic irányításával kezdte az idényt, ő augusztus 26-án távozott, majd Dombi Tibor első ideiglenes szerepvállalása után szeptember 1-jén nevezték ki Máté Csabát, akinek a MOL Magyar Kupában egy győzelem, a bajnokságban öt vereség volt a mérlege. Utolsó meccsét szombaton 2-0-ra veszítette el a hajdúsági együttes a Fehérvár FC otthonában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában