Dalpremier

2024.06.22. 16:00

Lendületes nyári slágerrel jelentkezett a népszerű zalai zenész

Balatoni lány címmel jelentette meg vadonatúj szerzeményét a népszerű zalai zenész, Dömötör Balázs: A lendületes dal jól illeszkedik ahhoz a már évekkel ezelőtt elindított sorozatához, miszerint a nyár kezdetére bulizós zenékkel lepi meg közönségét.

Gyuricza Ferenc

Dömötör Balázs és Kurucz Vivien

Fotó: ZH Archív

Dömötör Balázs a legsikeresebb zalai zenészek közé tartozik, nevéhez több felkapott sláger köthető. Legutóbb az Indulhat a nyár című dalával tarolt az interneten, most pedig a Balatoni lány című szerzeményével jelentkezett, melynek klipjét értelemszerűen a „magyar tengernél” forgatták. A klip pénteken debütált, s eddig nagyon jó visszajelzéseket kapott a közönségtől.

- A Balatoni nyár egy tipikus könnyed nyári sláger, bulizós hangulattal, az évszakhoz köthető vidám könnyedséggel – mondta Dömötör Balázs. – A klip főszereplője egy fiatal hölgy, Fehérváry Fruzsina, aki a történet alapján végigjárja, és élvezi a Balaton adta szórakozási lehetőségeket. Fruzsinát nemrég a Sztárban sztár leszek című műsorban is láthattuk.

Pillanatkép a dal klipjéből. Fotó: ZH

Dömötör Balázs azt is elmondta: a Balatoni lány zenéjében, valamint magában a klipben is szerepet kapott még ifj. Egri Tibor is, akit rendkívül tehetséges zalai zenésznek tart. A klipet Kőműves Balázs operatőr segítségével forgatták, Balázs elképzelései szerint. Az utómunkálatokat, így a vágást is saját maga végezte.

Dömötör Balázs
Fotó:  ZH Archív

A nyári időszakban számos fellépés vár Dömötör Balázsra, állandó partnerével, Kurucz Viviennel közös duett műsorral járják az ország településeit, ahol élőben is találkozhat velük a közönség. Emellett erre az évre még legalább három videoklipet tervez, ezekhez a dalok szintén elkészültek már, s ahogy ideje engedi, publikálni fogja azokat is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!