Édesanyjával bulizott a Sziget-fesztiválon

2024.08.14. 09:45

Jázmint a fesztivál legszexibb lányai közé is beválogatták

A nagykanizsai származású Karda Jázmin tetováló, a hazai fesztiválok hivatalos tetoválója évek óta a zenei események rajongója is. Az ifjú hölgy az idén édesanyjával, Melindával kapcsolódott ki a fővárosi Sziget fesztiválon. Olyannyira csinosan öltözött fel Jázmin, hogy az egyik országos hírportál a legszexibb lányok közé is beválogatta.

Benedek Bálint

Karda Jázmin édesanyjával, Melindával bulizott

Fotó: ZH

– Szombaton buliztunk egy nagyot anyával – mesélte. – Annyira intenzív, hogy aki csak egy napra látogat ki, annak is olyan fesztiválélményt ad, mely elkíséri egy életen át.

fesztivál
Mint két jó barátnő a fesztiválon.
Fotó: ZH

Tetoválóként dolgozik a fővárosban

Jázminnak tetoválóként 2019-ben lehetősége volt kitelepülni a Balaton Sound és Sziget fesztiválra, ezekre élete egyik legmeghatározóbb momentumaként tekint vissza. Aztán 2020 decemberében megnyitotta kapuit a Jasmine Tattoo Art Budapesten, mely valódi mérföldkő volt. Majd 2022-re amellett, hogy csapatot épített ki maga körül, ismét tetoválóként szerepelt a Sziget-fesztiválon.

Jázmint a legszexibb lányok közé is beválogatták
Fotó: ZH

Vidám, életerős, fiatalos édesanya

– Édesanyámnak az elmúlt harminc évben, amíg a családanyai feladatokat ellátta, nem volt alkalma ilyenformán kikapcsolódia– mondta. – A testvéremmel együtt felnőttünk, így most már együtt szórakozhatunk. Imádok vele lenni, vidám, életerős és fiatalos. Nagyon jó együtt lenni ilyenkor is, hiszen sokkal inkább vagyunk barátnők. Nem feltétlenül a fellépők miatt választjuk egy ideje a "Sziget-érzést", sokkal inkább a kivételes atmoszféra fogott meg bennünket. A látványvilága ismét elbűvölt és magához láncolt, persze Bebe Rexha albán származású amerikai énekesnő és Martin Garrix holland lemezlovas, zenei producer koncertjét nagyon élveztük.

Jázmin a legszexibb lányok között

Jázmin örömét csak fokozta, hogy a Sziget-fesztivál zárónapján az Origo országos hírportál a legszexibb lányok közé választotta. Ezt egyfajta elismerésnek tekinti, hiszen valószínűleg jól választotta meg a megjelenését, s valódi "Sziget-csaj" lehetett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!