Személyi sérülés nem történt

2024.07.21. 07:00

Közlekedési balesetek szombaton Zalában

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére szombaton az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő közlekedési balesetről szóló jelzések érkeztek.

Zaol.hu

Villanyoszlopnak hajtott és kitörte azt egy személygépkocsi Zalaegerszegen.

Forrás: katasztrofavedelem.hu

Fotó: Zalaegerszeg HTP

07:18 | Zalaegerszeg: Villanyoszlopnak hajtott és kitörte azt egy személygépkocsi Zalaegerszegen, a Báthori István utcában. A kidőlt oszlop egy közeli üzlet kerítésében is kárt okozott. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, melyben csak a sofőr utazott. Az egység autómentőre segítette a balesetet szenvedett gépkocsit, majd a helyszínt átadta az áramszolgáltatónak.

Fotó: Zalaegerszeg HTP / Forrás: katasztrofavedelem.hu

08:08 | Balatonszentgyörgy: Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 76-os főúton, Balatonszentgyörgy közelében. A keszthelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Személyi sérülés nem történt. 

08:49 | Pölöske: Árokba csúszott egy kisteherautó a 75-ös főúton. Pölöske térségében. A pacsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelynek két utasa nem sérült. Az egység kiemelte a gépkocsit az árokból, majd autómentőre segítette, megszüntetve ezzel a forgalmi akadályt.

12:13 | Nemesapáti: Szalagkorlátnak csapódott egy személygépkocsi a 76-os főúton, Nemesapáti térségében, a nagykapornaki kanyar közelében. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelynek négy utasa nem sérült. 

15:16 | Zalaegerszeg: Személyautó és egy helyi járatú autóbusz ütközött össze Zalaegerszegen, a Landorhegyi út és a Csertán Sándor utca kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. Az autóbuszon a sofőrrel együtt összesen hatan utaztak, személyi sérülést nem szenvedtek, míg a gépkocsiban csak a sofőr utazott.

Fotó: Zalaegerszeg HTP / Forrás: katasztrofavedelem.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában