Forgalmi akadályra kell számítani

2024.09.15. 15:30

Mikrobusz és egy autó ütközött Nagykapornaknál – videó

Egy mikrobusz és egy személyautó ütközött össze a 76-os főút 44-es kilométerszelvényénél, Nagykapornak közelében.

Gyuricza Ferenc

Fotó: Pezzetta Umberto

A mikrobusz egy utánfutót húzott, amin egy fa dézsát szállítottak, amely az úttestre esett. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre mentő is érkezett. Az érintett útszakaszon forgalmi akadályra kell számítani, jelezte a katasztrófavédelem VÉSZ alkalmazása vasárnap délután fél 4 tájban.

Információink szerint a Nagykapornak felől Zalaegerszeg irányába tartó Opel Agila a nedves úttesten nemcsak megcsúszott, de meg is pördült, a sofőr azonban meg tudta állítani a járművet. Ezt követően kiszállt az autóból, hogy megnézze, történt-e rajta sérülés, amikor ugyanabból az irányból érkezett egy Volkswagen kishaszongépjármű, ami ugyancsak megcsúszott az úton, s az álló Opelnek ütközve a szalagkorlátot is megrongálva belelökte azt az árokba, ahol fejtetőre dőlve állt meg. A balesetben egy személy szenvedett könnyűnek minősített sérülést.

Fotó: Pezzetta Umberto

 

Fotó: Pezzetta Umberto

 

Fotó: Pezzetta Umberto

 

Fotó: Pezzetta Umberto

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!