Fennakadás a vasúti a közlekedésben

5 órája

Szarvasokat gázolt a személyvonat

Szarvascsordával ütközött, és megrongálódott a Celldömölkről Zalaegerszegre közlekedő személyszállító vasúti szerelvény mozdonya péntek kora reggel, ezért a vonat nem tudta folytatni útját. Az utasokat egy másik járműre szállították át.

Gyuricza Ferenc

Illusztráció

Fotó: Pezzetta Umberto

Minderről a Mávinform adott tájékoztatást. Mint írják: a Celldömölkről 5.53-kor indult személyvonat több szarvast elütött. A baleset során megrongálódott mozdonyt a Türje közelében található Ötvös forgalmi kitérőnél állította meg annak vezetője. A személyvonat utasait a Zalaegerszegre tartó Göcsej InterCity szerelvény vitte tovább, amely ezért a szokásos megállóhelyei mellett Türjén, Pakodon, Pókaszepetken és Kemendolláron is lehetőséget biztosított a fel- és leszállásra. A fennakadás a Zalaegerszegről 7 óra 49 perckor indult, a budapesti Déli pályaudvarra közlekedő Göcsej InterCity járatot is érinti, az várhatóan 50-80 perces késéssel érkezik meg a fővárosba. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában