Programok és kreatív játszóház

2024.07.05. 08:00

Nagykanizsán a térség legolcsóbb közfürdőjében két szabadtéri medence működik

Nagykanizsán a strandfürdő már bő egy hónapja június 1-jén csökkentett szolgáltatásokkal ugyan, de megnyitotta kapuját a vendégek előtt.

Benedek Bálint

Nagyüzem a gyermekpancsolóban, nyáron sok család látogatja a strandot Nagykanizsán

Fotó: Szakony Attila

Karácsony Károly, a Kanizsa Sportlétesítmény Üzemeltető Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta: egészen június 21-ig üzemeltek így, majd amint az iskolákban elkezdődött a vakáció az összes szolgáltatásuk elérhető a strandolók számára. A jegyárak két éve nem változtak, az idén viszont néhány száz forinttal emelkedtek.

– Júniusban a kiemelkedő napokon közel 700 fő látogatta meg a strandfürdőt – mondta az ügyvezető. – A strandunk még mindig a térség legolcsóbb közfürdőjeként üzemel és a családias jellege, a karbantartott árnyékos és parkos környezete az vonzóvá teszi a családok körében. Az idén is plusz szolgáltatásként beüzemeltük a két külső, szabadtéri medence közötti területen a kreatív játszóházunkat, ahol a gyerekek szakértő felügyelet mellett kapcsolódhatnak ki. A játszótér korszerűsítést elvégeztük, felújítottuk az összes elemet, volt olyan is, ahol cserére volt szükség. Az idén július 27-én (szombat) hosszabbított nyitvatartással csatlakoztunk a Strandok éjszakája programjaihoz, majd augusztus végén egy családi napra várjuk a vendégeket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában