Zaol podcast

2024.09.05. 11:30

Vadpörkölt- és Borfesztivál: az ország egyik legnagyobb közösségi élményét kínálja a hétvégén Zalaegerszeg

Hamarosan kezdetét veszi és egészen vasárnapig zajlik a Vadpörkölt- és Borfesztivál – Zalai Teríték elnevezésű programsorozat Zalaegerszegen.

Szalay Balázs

Tompa Gábor fesztiváligazgató, az Vadpörkölt- és Borfesztivált szervező Kvártélyház Kft. ügyvezetője

Fotó: Szalay Balázs

A rendezvényen a különleges vadhúsos ételek mellett palacsintából és gombócból is bőséges lesz a kínálat, hiszen utóbbi finomságok egy külön fesztivált kapnak a belvárosi forgatagban. A Dísz téren a kézműves vásár szomszédságában a hagyományos édes ízek mellett a termékek sós változatait szintén meg lehet majd kóstolni. A Zaol-podcast adásában a Vadpörkölt- és Borfesztivál érdekességeit hozzuk és a programsorozat legfontosabb tudnivalóit soroljuk Tompa Gábor fesztiváligazgatóval, az eseményt szervező Kvártélyház Kft. ügyvezetőjével.
Vendégünkkel amellett, hogy megpróbálunk kedvet csinálni az előttünk álló hétvégéhez, értékeljük a nyári szabadtéri színházi szezont és felidézzük az idei Zalaegerszegi Kortárs Művészeti Fesztivál legérdekesebb eseményeit. A színházi szakemberrel és fesztiváligazgatóval ezeken túl beszélünk a mesterséges intelligencia művészi felhasználásáról, valamint érdekes párhuzamokat is vonunk a teátrumok és a mindennapi életünk különböző tevékenységei között.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában