Könyves vasárnap több helyszínen

Zaol.hu

Az Országos Könyvtári Napok keretében könyves vasárnapot rendeznek október 6-án, vasárnap 9 órától Zalaegerszegen a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban. A könyvtár ezúttal mutatja be saját fejlesztésű társasjátékát, lesz könyv-, méz- és késműves tárgyak vására, a négy évszak jegyében összeállított kreatív foglalkozás, és kiállítást nyitnak a megyei könyvtár társasjáték-gyűjteményből. A zalaegerszegi József Attila Városi Tagkönyvtárban vasárnap 9 órától várják a családokat őszi tematikájú kézműves kuckóba, 11 órakor pedig biblioterápiás foglalkozást tartanak a gyerekeknek.
Zalalövőn, a Salla Művelődési Központ és Könyvtárban vasárnap 9 órától egész napos programmal – benne az Ezüstlile és a Kislile néptáncegyüttesek nyilvános próbáival, társasjátékokkal, csicsergő és kézműves foglalkozásokkal – várják a látogatókat.
A hétvégén zárul az Országos Könyvtári Napok keszthelyi programsorozata. Vasárnap 9 és 12 óra Könyves vasárnapot rendeznek a felnőttkönyvtárban, ahol családi programok és könyvakció fogadja a vendégeket. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában