50 ezer forintot ajánlottak fel annak, aki információval szolgál

4 órája

Nejlonzsákban dobtak ki 12 kiskutyát Tófej és Söjtör között - látta valaki?

Tizenkét kiskutyát találtak egy nejlonzsákban kidobva Tófej és Söjtör között, osztotta meg vasárnap kora este közösségi oldalán a Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület.

Varga Lívia

A 12 kiskutya már biztonságban, az állatvédők autójában

Fotó: Facebook/Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület

Mint írják, vélhetően kettő alom, a barnák malinois keveréknek látszanak, és körülbelül 7-8 hetesek. A feketéken egyelőre nem látszik, milyen keverékek, 5-6 hetesek lehetnek. A Bogáncs kéri, hogy aki látott, tud ezzel kapcsolatban bármit, ossza meg velük az információt. 

Az Állatvédelmi Járőrszolgálat Zala 50 ezer forintot ajánlott fel annak, aki használható információval szolgál a kölykök származásáról, akár anonim módon is. A Facebook-posztban emlékeztetnek: amennyiben a rászorulók orvosi segítséget, anyagi támogatást kérnek szuka kutyájuk ivartalanításához, bármelyik szervezetet is keressék meg ezzel a vármegyében, biztosan nem utasítják el őket. Azaz ilyen esetnek már csak emiatt sem szabadna megtörténnie...

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában