Változatos programok

2023.12.05. 13:44

Gyerekkoncert advent első vasárnapján a Keresztury VMK-ban

A Ficsak Zalaegerszeg (Fiatal Családosok Klubja) Németh-Hermán Renáta és Balaicz Zoltánné szervezésével változatos programokkal várta a gyerekeket múlt vasárnap délelőtt a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központban.

Arany Horváth Zsuzsa

Mihály Péter színművész a gyerekekkel

Fotó: Kálóczi Zoltán

Ez alkalommal Mihály Péter színművész vidám gyerekkoncertje után Borka Bohóc szórakoztatta vicces téli műsorral a részt vevő gyerekeket. A program táncbemutatókkal folytatódott, Hadászi-Kovács Kármen, az Eleven Dance táncosa szóló produkcióval, a Motion Dance Center növendékei pedig fiatalos műsorral szórakoztatták a közönséget, tájékoztatta lapunkat Balaicz Zoltánné a klub nevében. A VMK aulájában arcfestéssel, csillámtetkóval és kézműves foglalkozással várták a gyerekes családokat, akik Müller Roxánával, Sós Ivettel és a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár munkatársaival találkozhattak. Mód nyílt több féle társasjáték kipróbálására valamint sport akadálypálya is rendelkezésre állt advent első vasárnapján a zalaegerszegi Ficsak jóvoltából, a szervezők ezúton is köszönik a közreműködők munkáját.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában