Slágerek, szívtől szívig

2024.07.18. 07:30

Jövő hét végén az Edda, majd Caramel ad koncertet Keszthelyen

Két egymást követő napon az Edda, majd Caramel ad koncertet a keszthelyi Festetics-kastély parkjában a jövő hét végén.

Péter B. Árpád

Caramel jövő szombaton lép fel a Festetics-kastélyban

Fotó: Németh András Péter / Szabad Föld

A csodálatos főúri környezetben július 26-án a fél évszázados fennállását ünneplő Edda Művek érkezik a születésnapi turné újabb állomására Keszthelyre. A csillagos ég alatt felcsendülnek majd a hazai rocktörténelem megkerülhetetlen klasszikusai, így a Kölyköd voltam, az Elhagyom a várost, a Hűtlen, vagy éppen az Álmodtam egy világot.

Az Edda Művek a tavalyi bombasiker hatására ismét eljön Keszthelyre 
Fotó: Edda

Az Edda már tavaly is fellépett a keszthelyi kastélyban, ahol telt házas, nagysikerű koncertet adott – s jövő pénteken közkívánatra térnek vissza Pataky Attiláék a Balaton fővárosába.

A minőségi zenei élmény másnap folytatódik a Festeticsek egykori rezidenciájának parkjában. Jövő héten szombaton a kétszeres Fonogram-díjas Molnár Ferenc Caramel áll színpadra, akivel kapcsolatban a szervezők emlékeztetnek, „a 2004-es Megasztár győztese a mai napig járja az országot – muzsikája pedig kérdés nélkül varázsolja el a közönséget”.

Caramel jövő szombaton lép fel a Festetics-kastélyban 
Fotó: Youtube

Húsz esztendővel ezelőtti debütáló slágere, a Szállok a dallal című szerzemény óta Caramel „leplezetlen zenei önvallomásaival hódítja meg a közönség szívét”, s erre készül Keszthelyen is. Az előadó eddig hét stúdióalbumot készített, amelyek közül négy platina- vagy aranylemez lett; ezekről énekli majd a legkedveltebb dalokat az előadó a Festetics-kastély udvarán álló színpadon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában