Karbantartás miatt vízhiány várható

2024.09.02. 10:00

A Zalavíz hibaelhárítási és hálózatöblítési munkákat végez négy településen

Hibaelhárítási munkák, illetve tervezett hálózatöblítés miatt vízhiány, nyomáscsökkenés, vízminőség-változás várható a héten, szeptember harmadikával kezdődően az Észak-Zalai Víz- és Csatornamű Zrt. szolgáltatási területének négy településén.

Antal Lívia

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

A Zalavíz szakemberei hibaelhárítási munkákat végeznek az ivóvízhálózaton szeptember 3-án, kedden 9.30 és 15 óra között Egerváron,  emiatt az Ady és a Gyöngyvirág utcában, valamint József Attila utca 2. számú ingatlannál lesz ivóvízhiány. Az ivóvizes lajtot az Ady utca 7. számú ház előtt helyezik el. 

Tervszerű hálózatöblítési munkát végeznek az ivóvízhálózaton szeptember 3-án, 4-én, 5-én és 6-án (kedd, szerda, csütörtök, péntek) 9 és 15 óra között Dióskálon, szeptember 2-án, 3-án, 4-én és 5-én (hétfő, kedd, szerda, csütörtök) 9 és 15 óra között Szentpéterúron, továbbá szeptember 6-án, pénteken ugyanebben az időintervallumban Zalaigricén. A települések lakói a munkavégzés időtartama alatt vízhiányra, nyomáscsökkenésre és vízminőség-változásra számíthatnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában