Lehetőség a fiatal, tehetséges zenészeknek

2024.07.12. 18:30

Népszerű a SétálóUtcaZene című programsorozat Keszthely belvárosában

Egyre nagyobb érdeklődés övezi a SétálóUtcaZene elnevezésű, egész nyáron át tartó koncertsorozatot Keszthely belvárosában.

Péter B. Árpád

A Vajda Singers a szerdai fellépés előtt

Fotó: Halász Gábor

A múlt héten a Swing and Dance trió, majd Sárközi Roland és Berkes Dániel, illetve Szakonyi Milán muzsikált 19 és 22 óra között a sétálóutcán, az elmúlt napokban pedig a Vajda Singers – amelyet Farkas Berta készített fel erre a fellépésre is –, illetve Fegyverneky Levente szórakoztatta a publikumot. Ma este a Keksz Jam lép fel.

A nyáresti dallamok sokakat csábítanak Keszthely belvárosába
Fotó: Halász Gábor

– Az újjáélesztett SétálóUtcaZene programsorozat máris nagy népszerűségnek örvend – fogalmazott Stadler Tímea Kinga, a Goldmark Károly Művelődési Központ és Könyvtár igazgatója. –Küldetésünk, hogy a már ismert helyi és környékbeli zenészek mellett lehetőséget biztosítsunk a helyi tehetséges középiskolásoknak is. Számunkra kiemelten fontos, hogy ők ne csak kétévente, a Helikoni Ünnepségeken mutatkozhassanak be a közönségnek.

A folytatásban, augusztus végéig még 12 remek belvárosi koncertet kínál a SétálóUtcaZene sorozat, amelyben ismertebb előadók is fellépnek, így találkozhat a publikum például Sárközi Roland és Berkes Dániel dallamaival, a Babos-Piller zenészpárossal és a BB Jazzy popduóval is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában