Szombaton újra vízi játékok

2024.07.03. 13:00

Az IPA Zala idén is megrendezi a Kovács Tibor emlékversenyt

Szombaton (július 6.) Zalaegerszegen, a Gébárti Tóstrandon ismét megrendezi családi napját az IPA Zala Megyei Egyesülete. A programnak ezúttal is fontos része lesz a Kovács Tibor Vízi Emlékverseny.

Varga Andor

A kép a tavalyi versenyen készült

Fotó: izazala.hu

A Nemzetközi Rendőr Szervezet (IPA) vármegyei közössége már évtizede várja minden nyáron tagjait és szimpatizánsait az egerszegi tó partjára. Ahol négytagú csapatok nevezhetnek be a mindig nagyszerű hangulatú viadalra: a résztvevők kenukkal, kajakokkal és SUP-pal igyekeznek uralni a vizet; a versenyszámok között pedig szlalomozás, kötélhúzás, gyorsasági megmérettetés, illetve ügyességi feladat szerepel, sőt, meglepetésfeladat is vár majd az indulókra. A versenyen a mentőmellény használata kötelező, ezeket az eszközöket a szervezők a helyszínen rendelkezésre bocsátják.

Kisházi Gábortól, a házigazda egyesület elnökétől megtudtuk: ha az előzetes nevezések lehetővé teszik, a helyszínen külső jelentkezésre is lesz mód – a 9.30-kor kezdődő megnyitóig.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában