Izgalmas tornadöntő

2024.07.03. 15:29

Tíz csapat vett részt a tófeji kispályás labdarúgótornán

Nyár Kupa elnevezéssel az elmúlt hét végén rendezte meg hagyományos kispályás labdarúgótornáját a Tófej Kerámia SE. A község sportcentrumában tíz olyan csapat lépett pályára, amelyek többsége már rendszeresen visszatérő résztvevője a negyedik éve zajló sorozatnak.

Gyuricza Ferenc

A kupagyőztes csapat

Fotó: Gyuricza Ferenc

A csapatok először két csoportra osztva körmérkőzéses formában mérkőztek meg egymással, majd a nyolc továbbjutó ezt követően már egyenesági kieséses rendszerben folytathatta a tornát. A döntőbe jutásért vívott mérkőzéseken a tavalyi kupagyőztes Gutor All Stars a Nagykapornakot, míg a horvát nemzetiségűek által lakott dél-zalai településekről érkezett Verdel Brével a helyi labdarúgókból álló Játék Csatárok Nélkül elnevezésű együttest múlta felül. A 3. helyért játszott mérkőzésen a végig jól játszó hazaiak magabiztosan nyertek az addigra már láthatóan elfáradt nagykapornakiak ellen, míg a döntő rendes játékideje döntetlent hozott, így a kupasorozat történetében most először büntetőkkel döntötték el a bajnoki cím sorsát, amelyben végül a Verdel Brével bizonyult jobbnak.

A torna szervezői két különdíjat is kiosztottak, ezeket a Játék Csatárok Nélkül mezőnyjátékosa, a 14 gólt szerzett Kósa Nimród, illetve a legjobb kapusnak választott Herman Barnabás (Verdel Brével) kapta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában