A dél-zalaiak büntetőt is hibáztak Dunaföldváron

1 órája

FC Nagykanizsa: Csörgő fejese sokat ért

A labdarúgó NB III. Délnyugati csoportjában az FC Nagykanizsa a sereghajtó vendége volt.

Kerkai Attila

Csörgő Raul, a kanizsaiak játékosa egy korábbi mérkőzésükön. A támadó fejesével szerzett vezetést a Nagykanizsa

Fotó: Szakon Attila

FC Dunaföldvár - FC Nagykanizsa 0-1 (0-0) 

Dunaföldvár, 100 néző. Jv.: Gáspár A. 

FC Nagykanizsa: Mészáros - Ekker, Szanyi, Kovalovszki, Lakatos (Szabó B., 82.) - Terbe, Godzsajev, Szökrönyös  - Kovács T., Csörgő (János N., 82.), László D. (Lőrincz B., 46.).  Vezetőedző: Gabala Krisztián. 

Gólszerző: Csörgő (47.), 

A két csapat összecsapásán egyértelműen a kanizsaiak számítottak az esélyesebbnek,  hiszen ezt a találkozót a második helyről várhatták, míg a házigazda a sereghajtó pozícióját foglalta el. Ehhez képest az első félidőben nem sok minden történt, a dél-zalaiak nemigen tudták feltörni a hazai  védelmet. Aztán jött a második félidő és rögtön az elején Szanyi hatalmas jobb oldali beadását Csörgő 10 méterről gyönyörűen fejelte  a kapu hosszú oldalába.  Továbbra is támadásban maradt a dél-zalai alakulat, a 61. percben  pedig büntetőhöz jutott. A labda mögé Kovalovszki Máté állt, azonban lövése a felső lécet érintve hagyta el a játékteret... Maradt az egy gólos kanizsai vezetés, ami soha nem "életbiztosítás"  egyetlen csapat ellen sem. A zalaiak kézben tartották ugyan a játékot, de a kapura nem tudtak komoly veszélyt jelenteni. 

Csörgő Raul fejese a lefújáskor derült ki, hogy milyen sokat ért ma, hiszen enélkül pontokat vesztettek volna a dél-zalaiak 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában