Hírek

2012.01.25. 11:43

Díj az ifjakért tevékenykedők számára

Zalaegerszeg - Két elismerést adtak át tegnap a Zalai Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány ünnepségén, melynek a József Attila Városi Könyvtár adott otthont.

Péter Gyöngyi

A Zalai Gyermekekért Egyéni Díjat - mely adományozható azon személynek, aki a megyében élő gyermekek ügyét hosszabb idő óta odaadással szolgálja, illetve értük kiemelkedőt alkotott vagy cselekedett - Hutvágnerné Kovács Melinda vehette át, aki az 1990-91-es tanév óta dolgozik a keszthelyi Zöldmező Utcai Általános Iskola, Diákotthon és Speciális Szakiskola, Kollégium, Pedagógiai Szakszolgálat, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény munkatársaként. Az elmúlt több, mint két évtized során diákjai számtalan tanulmányi versenyen remekeltek. Alapítója, vezetője az Értelmi Fogyatékos Gyermekekért Alapítványnak is.


A Zalai Gyermekekért Közösségi Díjat - melyet maradandót alkotó, a fiatalokért felelősen ténykedő közösségek kaphatnak - a Zala Megyei Önkormányzat Integrált Szociális Intézménye Fogyatékkal Élők 5. számú Telephelyének ítélték oda. Az egerszegi intézmény munkatársai azon dolgoznak, hogy minél teljesebbé tegyék az ott élők napjait. Az elisme-rést Szegletiné Ebedli Mária vette át.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!