Hírek

2012.09.06. 09:23

Útlezárások a Dödöllefesztivál alatt

Nagykanizsa - Forgalmi rend változások várhatók a hétvégén a Bor- és Dödöllefesztivál ideje alatt vasárnap 5 óráig. A programot az Eötvös tér és a Széchenyi tér parkfelületein, parkolóiban és egyéb közlekedési területein rendezik.

zaol.hu

Ma (csütörtökön) este lezárják az Eötvös tér északi és déli ágát, valamint a Fő utca Deák tértől Eötvös térig terjedő szakaszát. Ezekre az útszakaszokra kizárólag a területen lakók hajthatnak be, lakcímkártyájuk bemutatásával. Szombaton 10 és 10.30 óra között, a felvonulás idejére félpályásan lezárják a Fő út Erzsébet tértől Eötvös térig tartó szakaszát. Szintén szombaton zárják el a forgalom elől a Hunyadi utca Fő úttól a Rozgonyi utcáig terjedő szakaszát, a Kálvin teret és a Kölcsey utcát a városi kerékpárverseny miatt. Ez időben a területre csak a megkülönböztetett jelzésű autók hajthatnak be, az itt lakók célforgalma is tilos.

Az autóbuszos közlekedést is érintik a rendezvény miatti lezárások. Ma estétől vasárnap hajnalig a járatok útvonalából kimaradnak az Eötvös téri megállók, s a bringaverseny idejére a Deák téri buszmegállót ideiglenesen a Felsőtemplom és a volt banképület közti parkolóba helyezik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!