Kosárlabda

2010.11.30. 11:48

Rátörték a fülkét a rádióriporterre a ZTE-Falco meccsen

Üvegtörés lett a konfliktus vége: a zalaegerszegi sportcsarnok volt igazgatója rávágta az üveget a ZTE-Falco kosármeccset közvetítő vasi riporterre.

Kerkai Attila

A Falco honlapján a találkozóról közvetítő egyik vasi rádió riportere arról számolt be, hogy a mellette lévő üveglap egy kívülről ért ütés miatt betört. Ugyanakkor a riporterállás ajtajának egyik darabja sem magától esett ki - bentről kifelé... A jelenetet nem, de a nyomokat mi is láttuk, s mint utóbb kiderült, egy szóváltás okozta az affért.

Vas Népe online beszámolója szerint rendes játékidő utolsó másodperceiben a zalaegerszegi sportcsarnok volt igazgatója, Kardos Csaba, valamint a mérkőzést közvetítő Nyugat Rádió riportere, Pál T. Gábor keveredett konfliktusba egymással, aminek lezárásaként Kardos rátörte a két fülkét elválasztó üveget a sajtósra. Pál T.Gábor eltekint a feljelentéstől, míg Kardos Csaba - szerinte - egy tévedés áldozata lett: azt gondolta, hogy amire rácsapott az plexi és nem üveg - következésképpen nem is törékeny.

A zalaegerszegi sportcsarnok ex-igazgatója elmondta, hogy Williams három büntetőjét megelőzően a szomszédos fülkében ülő riporter - azaz Pál T. Gábor - artikulálatlanul üvöltötte, hogy "Csalás, csalás". Kardos furcsán nézett rá, majd amikor a ZTE játékosa beszórta első büntetőjét, mutatta neki, hogy nézze csak, ott a labda a kosárban. A  volt igazgató elismerte, hogy ezt követően hibázott. Úgy próbálta ugyanis nyomatékosítani mondandóját, hogy rácsapott a két fülkét elválasztó üvegre - amiről azt gondolta, hogy ugyanolyan plexiből van, mint a fülke előtti védőlemez. Kardos jelezte: ha tudja, hogy az valójában üveg, biztos, hogy nem vág rá. Az eset után Kardos Csaba egyébként elnézést kért Pál T. Gábortól. Kardos még hozzátette: ő semmijét sem mutogatta a riporternek, ellenkezőleg: Pál T. Gábor mutatta neki a középső ujját.

További részletek itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!