Kultúra

2012.03.27. 06:27

Versmondó verseny és Internet Fiesta

Zalaegerszeg - Tizenhat felső tagozatos diák mérte össze tudását tegnap a Deák Ferenc Megyei Könyvtárban rendezett József Attila versmondó verseny városkörnyéki döntőjében.

zaol.hu

A megmérettetésről hárman jutottak tovább a za-lai finisbe: a hatodikos Gyenese Krisztián (Becsvölgye), a nyolcadikos Kovács Fruzsina (Nagykapornak) és a szintén nyolcadikos Tóth Eszter (Pókaszepetk) bizonyult a legjobbnak, ennek megfelelően ők vehetnek részt az április 14-i megyei döntőn, melyet ezúttal Letenyén, a városi könyvtárban rendeznek meg.


A megyei intézmény gyermekkönyvtárában a héten az Internet Fiesta programjaira is várják a fiatalokat. Az idei eseménysorozat célja az internet gazdag lehetőségeinek bemutatása. Ma 13.30-tól A te köteleződ - könyvajánlások honlapunkon címmel tartanak programot, csütörtökön 14.15-től Utazz velünk..., köss ki nálunk! címmel játékos tanulásra invitálnak minden ifjú érdeklődőt, pénteken pedig internetes vetélkedőn adhatnak számot tudásukról a 10-12 éves diákok, a találkozó 14.30-kor kezdődik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!