Krimi

2024.06.30. 14:59

Egészen döbbenetes balesetben halt meg egy fiatal magyar autós Ausztriában

Összeszorul a szív a borzalmas helyszíni fotók láttán. Néhány másodpercen múlt, és még ma is élhetne a fiatal férfi...

MW

A fa szinte kettészakította az autót

Forrás: Metropol

Fotó: Bezirksfeuerwehrkommando Neusiedl am See

A 26 éves fiatal férfi döbbenetes baleset áldozata lett Burgenlandban: az elmúlt napok egyik éjszakáján a B10-es úton, Nickelsdorf és Zurndorf között éppen az egyenes szakaszon haladt, amikor egyik pillanatról a másikra letért az útról, és egy közeli fának csapódott.

A kocsiban a magyar fiatal egyedül utazott, az ütközés után pedig a roncsba szorult, csak a tűzoltók tudták kiemelni a felismerhetetlenségig összetört autóból. A kocsi borzalmas állapotban volt: a fa ugyanis szinte kettétörte az autót. 

Az élet-halál között lebegő férfiért a kiérkező mentősök mindent megtettek. Több esetkocsival érkeztek a helyszínre, ahova még mentőhelikoptert is hívtak. Bár a helyszínen hosszú időn keresztül harcoltak a férfi életéért, nem tudták megmenteni: a Metropol úgy tudja, hogy a helyszínen meghalt.

Közel s távol ez volt az egyetlen fa
Forrás: Bezirksfeuerwehrkommando Neusiedl am See

Egyelőre nem tudni, pontosan hogyan történt a szörnyű baleset, ám a Heute értesülései szerint az autó fékezés nélkül száguldott neki a fának. Lehetséges tehát, hogy műszaki hiba, rosszullét vagy akár pillanatnyi elbóbiskolás okozta az ütközést.

A helyiek szerint az eset már csak azért is különösen tragikus, mert azon a szakaszon szinte sehol nem találni fákat: mint mondták, közel s távol ez az egyetlen a környéken, még bokrokat sem találni a közelben. Így, ha a kiváltó ok pár másodperccel előbb vagy később jelentkezik,  akár  könnyebb sérülésekkel is megúszhatta volna a balesetet a szerencsétlenül járt férfi. 

Hogy pontosan mi okozta az ütközést, a rendőrség még vizsgálja. 

 


 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!