Sport

2015.04.07. 15:29

Közös edzés a paksi óriással - a magyar judo kiválóságai

Zalaegerszeg - A Zalaegerszegi Judo Sportegyesület edzőinek régi vágya, hogy a sportolóknak bemutassa a magyar judo kiválóságait, ezzel példaképeket állítson eléjük.

Kerkai Attila

A minap elsőként a klub meghívására Bor Barna, a háromszoros Eb ezüstérmes, világbajnoki második helyezett, kiváló nehézsúlyú válogatott judós volt a vendég. A 2016. évi riói olimpiára készülő 130 kg-os versenyzőt rengeteg fiatal cselgáncsozó várta egy közös edzésre. Az Atomerőmű SE huszonkilenc esztendős versenyzője a közös bemelegítés után földharc technikákat mutatott a legkisebbek örömére, akik rajta ki is próbálhatták a tanultakat. Barna kedvességével, játékosságával hamar a gyerekek kedvencévé vált, perceken belül egyszerre öten-hatan is a nyakában lógtak.

A Bor Barnával való edzés nagy élményt nyújtott az egerszegi fiataloknak, akik a képen láthatóan „túlerőben” vannak. Fotó: Pezzetta Umberto

Levezetésképpen Nagysolymosi Sándorral, az egerszegi klub vezetőedzőjével idézték fel a válogatottban eltöltött sok közös év legemlékezetesebb élményeit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!