Állatvilág

2016.05.09. 19:01

Horgászok versenye

Zalaszentgrót - A Zalaszentgróti Horgász Egyesület nemrégiben megválasztott vezetősége fontosnak tartja a természetes környezet megóvását, a tagok rekreációját. Ebben a szellemben rendezték meg a hét végi versenyt is.

Szalay Csaba

A szentgróti I. és II. tónál folyó 3 órás programról Hársfalvi Károly, az új elnök elmondta, hogy a szeszélyes időjárás ellenére körülbelül ötven horgász nevezett be, versenyüket sok érdeklődő család figyelemmel kísérte.

A verseny egyik résztvevője, Császár Bence a gyermek kategória 2. helyezettje lett Fotó: Medvéssy Lajos

Felnőtt férfi kategóriában Hajdú Tamás lett az első 14,86 kilogramm kifogott hallal, a nőknél Dolezsál Zoltánné 6,35 kilogrammal, míg a gyermekek közül Csekő Marcell 7,36 kilogrammal. A legnagyobb halat - egy 3,44 kilós pontyot - Szabó József fogta ki. Hársfalvi Károly jelezte, hogy az egyesület célja az utánpótlásnevelés és a természet megszerettetése a gyerekekkel, ezért számukra július 2-án újabb versenyt szerveznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!