Állatvilág

2015.08.27. 05:19

Közeleg az év egyik legjelentősebb kutyás rendezvénye

Idén is a dunakeszi Kutyavarázs Kutyaiskolában kerül megrendezésre a Magyar Westie Fajtamentő Egyesület születésnapi találkozója, az év egyik legjelentősebb kutyás rendezvénye.

A születésnapi party jótékonysági alapokon működik, így a belépő, a tombola és a nevezések díjai mind az egyesület munkáját fogják támogatni, akik 4 év alatt majdnem 200 West Highland White Terrier és Cairn Terrier életét mentették meg Magyarországon.

Az esemény kapcsán a Magyar Westie Fajtamentő Egyesület a szaporítás és az állatkínzás ellen, az ivartalanítás fontossága és a kulturált állattartás mellett emel szót.

Érdekes programokkal várnak minden érdeklődőt, gyereket és négylábút egyaránt. Lesz kutya-gazdi fotózás, póni lovaglás, tombola értékes nyereményekkel, büfé és süti vásár, kutyás bemutatók és még maga Darth Vader is ellátogat a Csillagok háborújából.

A szépségversenyen idén is legalább 100 Westie indul és a tóban lehetőség adódik a négylábúak hűsítésére.

Egész nap állatorvosi, kutyafizioterápiás és kutyanevelési szaktanácsadás is működik majd. A rendezvényen árusok is részt vesznek, kutyatápok, felszerelés, játékok, egyedi nyakörvek, kézműves termékek és egyedi pólók helyben nyomással vásárolhatóak majd.

További információk: Westie Rescue Hungary - www.wrh.hu

Esemény FB oldala: https://www.facebook.com/events/1678152959087324/" target="_blank"

Helyszín: Kutyavarázs Kutyaiskola, Panzió és Tréningközpont, Dunakeszi, Pipa utca 040/90 (Pipa és Hunyadi utca kereszteződése)

A rendezvényt kizárólag szociális, nem tüzelő kutyák látogathatják, akik chippel és érvényes oltással rendelkeznek, az oltási könyvet a bejáratnál be kell mutatni.

Belépő, ami tombola is egyben: 500 Ft / fő (7 éves kor alatt ingyenes)

Kontakt: Hatvani Viktória, Westie Rescue Hungary

Email[email protected] Tel: +36 70 941 1009 (sürgős esetben)  Honlapwww.wrh.hu Facebook oldalWestie Rescue Hungary

Magyar Westie Fajtamentő Egyesület
Bankszámlaszám: 11709057-20001986
PayPal: [email protected]

CSATLAKOZZ A TÁMOGATÓI KLUBUNKHOZ ÉS SEGÍTS A HEGYLAKÓKON!
További információk: [email protected]

Adományok felajánlása: [email protected]

Jelentkezés örökbe fogadónak: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!