Belföld

2017.02.20. 13:15

Saját nagymamáját rabolta ki a homokmégyi férfi

Őrizetbe vették a rendőrök azt a homokmégyi férfit, aki a gyanú szerint erőszakkal vett el hozzávetőleg négyszázezer forintot.

A Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 46 éves homokmégyi lakos ellen.

Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. február 17-én 12 óra 30 perc körül Homokmégyen egy 46 éves férfi nagymamájától pénzt kért.  Az időskorú a kérést megtagadta, ezért szóváltásba, majd dulakodásba keveredtek unokájával. Végül a férfi erőszakkal elvette tőle a szekrénykulcsot és a gardróbból hozzávetőleg négyszázezer forintot vett el. Az sértett könnyű sérüléseket szenvedett.

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták a férfit és előállították a Kalocsai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók - őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A nyomozási bíró 2017. február 20-án elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!