Bulivan

2015.08.30. 17:14

Meglepetések a programban - Két nap alatt kilenc zenekar

Zalaegerszeg - Meglepetések sorozatát hozta a második Make Some Noise fesztivál, több zenekar is a megszokottól eltérő felállásban lépett színpadra.

Gyuricza Ferenc

Az Atlantis Music Clubban tartott kétnapos, hétvégi rendezvényt a Nice One Babe és a Big Jerry tagjai szervezték, kifejezetten azzal a szándékkal, hogy helyi és környékbeli zenekarokat léptessenek fel.

A dirty rock and rollt játszó Big Jerry pénteken késő este lépett fel. A képen Kocza Balázs énekes és Szanati Szabolcs gitáros Fotó: Gyuricza Ferenc

- Olyan underground csapatoknak akartunk teret adni, akik számára kevés a fellépési lehetőség - foglalta össze röviden Tóth Krisztián, a Nice One Babe egyik gitárosa. - A másik cél az volt, hogy főleg a régióból hívjunk fellépőket, de a kínálatot színesítsük néhány távolabbi közreműködővel is. Így a közönség először láthatta Zalaegerszegen a budapesti Eye For I zenekart, a lendvai Scattert és a szombathelyi Silent Murdert is.

Pénteken öt zenekar lépett színpadra, a már említett Silent Murder és Scatter mellett a lovászi SZTK és a helyi Big Jerry, továbbá a szintén zalaegerszegi Trash. Utóbbi hosszú kihagyás után adott újra koncertet. Szombaton négy csapat játszott, a budapesti vendégzenekar mellett három helyi formáció, az egészen fiatal Black Ace, a hároméves születésnapi koncertjét az új énekese bemutatásával kombináló LoveCrose és a Nice One Babe. Meglepetést utóbbi zenekar is kínált, erre az estére újra csatlakozott hozzájuk régi énekesük, Major Szabolcs, így a program nagy részében ő állt a csapat élén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!