Múltidéző

2024.04.21. 13:00

Demjén Ferenc és a 90-es évek visszatérnek a moziba (videó)

Hogyan tudnék élni nélküled? címmel érkezik a legújabb magyar filmmusical.

MW

Demjén Ferenc népszerű slágereit viszi a vászonra a legújabb magyar filmmusical

Forrás: MTI

Fotó: Komka Péter

Orosz Dénes ezúttal is egy könnyed műfajú filmet ígér, ami ezúttal Demjén Ferenc dalai köré épül. Az írói teendőket ezúttal Goda Kriszta és Kormos Anett látták el, a főbb szerepekben Törőcsik Franciskát és Ember Márkot köszönthetjük. A filmrendező a Svenk legújabb adásában avatta be a nézőket a kulisszatitkok mögé.

Vissza a múltba

A Kossuth-díjas énekes legnépszerűbb dalait felvonultató musical két fiatal mindent elsöprő szerelmét meséli el, és a nosztalgia érzetét sokban erősíti majd az is, hogy a 90-es évek Balaton-felvidékére repíti vissza a nézőket. Az alkotócsapat örökzöld slágereket, látványos táncjeleneteket, érzelmes és szórakoztató moziélményt ígér.

A két idősíkon játszódó film történetében a zenei karrierjében és magánéletében is megrekedt harmincas főhős nő egy ismeretlen férfi által írt levélköteget talál elhunyt nagyapja házában.

A levelekből egy magával ragadó szerelmi történet rajzolódik ki 1989-ből, amikor a főhős édesanyja barátnőivel a Balatonnál nyaral, és közös életét tervezi az apja által számára kijelölt és természetesen „minden szempontból tökéletes” vőlegényével. A lányok azonban megismerkednek egy rockzenekar tagjaival, és innentől kezdve máris borítékolva vannak a bonyodalmak.A rendező  a műsorban nem árult el sok részletet az alkotás történetéről, de az biztos, hogy Demjén dalai mellett a múlt és a jelen egymásra hatásának is kiemelt szerep fog jutni. A Hogyan tudnék élni nélküled? a tervek szerint idén télen kerül a mozikba.

A Svenk című műsor itt tekinthető meg:

A Magyar Nemzet cikke IDE KATTINTVA olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában