Baleset

2020.04.23. 13:46

Felborult egy kamion a 76-os főúton – Frissítve

Csütörtökön kora délután egy papírhulladék bálákat szállító pótkocsis teherautó borult fel a 76-os főúton, Zalaegerszegről kivezető szakaszán, Csácsbozsok határában.

zaol.hu

Fotó: Pezzetta Umberto

A teherautó kifelé tartott a városból mikor baj történt. A sofőr elmondása szerint a pótkocsi futott le a patkára s ő ezt megpróbáltata korrigálni. E manőver közben fordult az oldalára az egész szerelvény. A sofőr szerencsére karcolás nélkül szállt ki a járműből.

Az érintett szakaszon félpályás útzár mellett lassan halad a forgalom.

Frissítés 15:00

A 76-os főútvonal 51-es kilométerszelvényében félpályás útlezárásra kell számítania a közlekedőknek 2020. április 23-án 15 órától, előreláthatóan két óra időtartamban Zalaegerszeg térségében. A műszaki mentés ideje alatt a forgalmat váltakozó irányban a rendőrök irányítják – adta hírül a police.hu.

Frissítés 18.30

Befejezték a műszaki mentését annak a kamionnak, amely a 76-os főútvonal Zalaegerszegről kivezető szakaszán borult fel kora délután. A rendőrség a félpályás útlezárást feloldotta, a forgalom mindkét irányban zavartalanul halad – írja a police.hu.

Fotók: Pezzetta Umberto
Fotók: Pezzetta Umberto

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában