Frissen Zalából

2022.02.19. 10:38

Felborult a gépjárművével az ittas sofőr, a rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát

Egy 38 éves zalaegerszegi férfi közlekedett egy személygépkocsival 2021. október 22-én 21 óra 54 perckor a 86-os számú főúton Zalalövő irányából Kálócfa felé.

police.hu

Forrás: police.hu

A 24-es kilométerszelvényhez érve lesodródott az úttestről és járműve elejével egy vízelvezető árok falának ütközött, majd hossztengelye körül átfordulva tetőlemezére borulva állt meg az árokban. A balesetben a gépjárművezető megsérült – közölte a police.hu.

Forrás: police.hu

A helyszínre érkező rendőrök a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, mely pozitív eredményt jelzett. A sofőrt további mintavétel céljából előállították, majd a mérési eredmények alapján járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: police.hu

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az eljárás iratait a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában