Az elmúlt 24 órában történt

2022.03.17. 07:41

Beton hídfőnek ütközött egy autó Türjén

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő súlyos sérüléssel, és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 29 éves csehimindszenti férfi közlekedett 21 óra 30 perckor egy személygépkocsival Türjén, a Kossuth utcán a Széchenyi utca irányából a Petőfi tér felé, amikor egy enyhén jobbra ívelő útkanyarulatban letért az útpadkára, ahol egy kiemelt beton szegély megdobta a gépkocsit és egy beton hídfőnek ütközött. A balesetben a gépjármű vezetője súlyosan megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a 29 éves férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, és a vezetéstől eltiltás hatálya alatt áll.

Forrás: police.hu

 

A szolgálatban lévő állomány hét személyt fogott el, közülük négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai rendőrök nyolc főt állítottak elő, közülük öt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában