Az elmúlt 24 órában történt

2022.07.21. 09:56

Két autó ütközött a 74-es főúton szerdán

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő súlyos sérüléssel és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 62 éves garai férfi közlekedett személyautóval 2022. július 20-án 16 óra 20 perc körül a 74-es számú főúton. Amikor a 74102-es mellékút kereszteződéséhez ért, az „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva behajtott a kereszteződésbe és összeütközött a neki balról Zalaegerszeg irányából érkező 70 éves nemesbüki férfi által vezetett gépkocsinak.

Forrás: police.hu

A balesetet okozó és egy 40 éves sárhidai férfi utasa könnyebben, míg a másik járműben a sofőr és egy 15 éves budapesti utasa könnyebben, egy 63 éves pacsai nő pedig súlyosabban megsérültek.

Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány az elmúlt 24 órában hét főt fogott el, közülük négyet bűncselekmény elkövetésének értek tetten. A zalai rendőrök nyolc főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában