Nőként a mindennapokban

2024.03.19. 09:00

Nőnapi kerekasztal-beszélgetést tartottak Zalaszentgróton

A Magyar Asszonyok Érdekszövetsége és a Polgárok a Polgárokért Egyesület közös nőnapi kerekasztal-beszélgetést tartott a közelmúltban, amely immár az ötödik polgári estként számított figyelemre Zalaszentgróton.

Antal Lívia

A férfiak koszorújában Vargáné Szabó Henrietta, dr. Ferencz Orsolya, Szőnyi Kinga, dr. Sifter Rózsa és Horváthné Ferenczi Ildikó egyesületi tag

Forrás: PPE

A rendezvény háziasszonya, Vargáné Szabó Henrietta köszöntőjében úgy fogalmazott, hogy ma azokat a nőket ünneplik, akik az élet minden területén hozzáadnak kis csodákat a mindennapokhoz. Azokat, akik a háttérben dolgoznak, és a csendes erőt képviselik, illetve mindazokat, akik kitartásukkal példát mutatnak mindannyiunknak.

A Fiáker vendéglő megtelt érdeklődőkkel az eseményre. A résztvevők három olyan hölggyel találkozhattak, akik elkötelezettek családjuk, választott hivatásuk iránt, s akik más területeken is kiemelkedően teljesítenek. Mindezt hogyan teszik? Hogyan állnak helyt a mindennapokban? Mi a véleményünk a nőnapról? – többek között ezekre a kérdésekre adtak választ az est vendégei: dr. Sifter Rózsa, Zala vármegye főispánja, dr. Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos, valamint Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége elnöke, a Polgári Estek állandó műsorvezetője.

A kerekasztal-beszélgetésben részt vevő hölgyeket Laskay János egyesületi tag köszöntötte a férfiak nevében, és fejezte ki tiszteletüket irántuk. A Polgárok a Polgárokért Egyesület férfi tagjai minden jelenlévő hölgynek boldog nőnapot kívántak, átnyújtva a tavasz első virágait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában