Önkormányzati választás  - vármegyei közgyűlés

2024.04.22. 17:30

A Fidesz-KDNP bejelentette, hogy leadták a vármegyei közgyűlés jelöltjeinek ajánlóíveit

Már szombaton, azaz az első lehetséges napon összegyűlt a szükséges aláírás mennyisége a június 9-én esedékes EP, nemzetiségi és önkormányzati választás során a Zala Vármegyei Önkormányzat testületi tagságáért induló Fidesz-KDNP-jelöltek számára, az íveket a jelölő szervezet le is adta a Területi Választási Irodának. Minderről hétfőn számolt be a zalaegerszegi Fidesz-irodában dr. Pál Attila, a Zala Vármegyei Közgyűlés elnöke, a Fidesz-KDNP listavezető jelöltje, valamint Cseresnyés Péter, Vigh László és Nagy Bálint zalai országgyűlési képviselő.

Arany Horváth Zsuzsa

Vigh László, dr. Pál Attila, Cseresnyés Péter, Nagy Bálint az önkormányzati választás során a Fidesz-KDNP szineiben induló vármegyei lista bejelentésekor

Fotó: Pezzetta Umberto

A sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP színeiben közéleti szerepet vivő politikusok megköszönték az eddigi bizalmat, jelezték, hogy Zala az elmúlt évtizedben töretlen gazdasági, újraiparosítási és infrastrukturális fejlődés színtere volt, ezt szeretnék folytatni, ha bizalmat kapnak a választóktól az önkormányzati választás során. Elismeréssel nyilatkoztak az aláírásgyűjtő aktivisták munkájáról, valamint hangsúlyozták, a támogató aláírások gyűjtését folytatják. 

Fidesz-KDNP
Vármegyei Fidesz-KDNP listája
Fotó: AHZS

Önkormányzati választás, Fidesz-KDNP

A 2024-es önkormányzati választás után is, azaz a jövőben is szorgalommal, alázattal szeretnének Zala polgárai érdekében dolgozni a választott testületekben, a képviselők pedig továbbra is közvetítő szerepet töltenek be a kormány és a vármegye és települései között.
Cseresnyés Péter elmondta, Nagykanizsán fontos lenne a 2019-ben megtorpant fejlődést folytatni, ennek zálogát a Fidesz-KDNP-ben látja a térség parlamenti képviselője. Vigh László sikerágazatnak tartja az önkormányzatiságot, tapasztalatai szerint Zalában a polgármesterek munkája révén nyugodt, fejlődő falvakban élhetnek az emberek.

Vármegyei lista a 2024-es önkormányzati választáson

A Fidesz-KDNP a 15 vármegyei közgyűlési képviselői helyre 30 jelöltet nevezett meg a jelölő listán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában