Hírek

2015.03.02. 16:26

Chiplottósorsolás a kutyákért - A regisztráció ellenőrzése után lehet jelentkezni a nyereményjátékunkba

Zalaegerszeg – Szinte mindig teltházzal működnek megyénk állatmenhelyei. Gyakori, hogy a bekerülő négylábút nem sikerül azonosítani, mert nincs chippel ellátva.

Arany Gábor

A képünkön látható kutyus azonosíthatóságáról szerencsére gondoskodott gazdája. Tequilát Zalaszántó szélén az út mellett találták az állatvédők, meglehetősen rossz állapotban. Az orvosi rendelőben aztán kiderült, a kutyus már nagyon öreg, ezért vak és süket, fertőzése miatt kezelés alatt áll. Mivel bechipeltette a gazdája, sikerült vele felvenni a kapcsolatot és visszajuttatni hozzá a négylábú barátját.

Lapunk az osztrák Tierhilfe für Ungarn egyesülettel közösen akciót hirdetett, hogy minél többen lássák el transponderrel kutyájukat. A chiplottó lényege, hogy a gazdák a kutyájuk chipszámával jelentkezhetnek a sorsolásra, melynek végén nyereményt kaphatnak. Feltétel: a nevezés előtt ellenőrizzék az interneten a petvetdata.hu oldalon vagy állatorvosnál, hogy a chip adatait regisztrálták-e a nyilvántartásban. A kisorsolandó nyereményt a Zalai Hírlapot kiadó Pannon Lapok Társasága és az osztrák Tierhilfe für Ungarn ajánlja fel. A kutyusok gondozásában felhasználható ajándékutalványok mellett wellness hétvégét is kisorsolunk. A játékba 2015. március 13-áig lehet jelentkezni a [email protected] email címre vagy a szerkesztőségünk – 8900. Zalaegerszeg Ady u. 62. – címére eljuttatott chipszámmal és a tulajdonos elérhetőségével. A kisorsolt chipszámot ellenőrizzük, hogy teljes körű-e a regisztrációja, mert csak ez esetben vehető át a nyeremény.

A képen Tequila, akit Zalaszántón fogtak be

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!