Göcsej kincsei mellett az erdei vonatozás is izgalmasnak bizonyult

2017. június 18., 20:53 szerző: Korosa Titanilla fotós: Korosa Titanilla
komment
LENTI - Gyertyafényes tárlatvezetés során ismerkedhettek az érdeklődők Göcsej kincseivel, az erdővel és a fával a múzeumok éjszakája helyi programján.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Zalaerdő Zrt. a programsorozat keretében idén is meghirdette hagyományos rendezvényét, amelyen a látogatók megtekinthették a fűrészüzemet, valamint a megújuló energiákról és a pelletgyártás folyamatáról hallhattak információkat az érdeklődők. Akik csak este csatlakoztak a programhoz, azokat éjszakai múzeumlátogatásra és erdei vasutas utazásra invitálták a szervezők. A kisvonat 20 órakor indult el Lentiből Zajdára. Az út során a figyelmes utazóknak meglepetésekben is részük lehetett, hiszen erdei nagyvadakat is felfedezhettek a sötétben.

Hajagos Gyöngyi, Hajagos Gáborné és Hajagos Gábor (b-j) szombaton a gyertyafényes kiállítást választotta Fotó: Korosa Titanilla

A tárlaton többekkel is találkoztunk, voltak, akik külön az erdei vonatozás miatt érkeztek. A Hajagos család Tiszaalpárról látogatott a városba és érdeklődve hallgatta végig a tárlatvezető előadását.

- Először járunk a környéken, az interneten akadtunk rá Lentire és erre a kiállításra is - mondta Hajagos Gyöngyi. - Délután érdekesnek találtuk a fűrészüzemet is, illetve nagyon hangulatos a gyertyafényes tárlatvezetés.

Korosa Titanilla

2017. június 18., 20:53 szerző: Korosa Titanilla fotós: Korosa Titanilla

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...