Kábelbarát: foglyul ejtette a szerelőt egy nő Nagykanizsán

2016. február 02., 14:56 szerző: Arany Gábor
komment
Nagykanizsa – Foglyul ejtette az ügyfél a szerelőt, aki egy óra elteltével rendőri segítséggel szabadult ki.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A vádemelésig jutott történet eseményei tavaly július 22-én délben vették kezdetüket. Az 59 éves E. Zsuzsanna a kábelkommunikációs szolgáltató cég szerelőjét hívta ki a nagykanizsai társasházi lakására, mert a telefonját nem tudta használni. A szerelő megállapította, hogy a hálózat rendben működik, de a telefon rossz, és ezt közölte az ügyféllel. A nő erre követelte, javítsa meg, de erre a szerelő nem volt hajlandó, s elmondta, nem ért a telefonokhoz, ő vonalellenőr.

Ekkor E. Zsuzsanna bezárta az ajtót és kijelentette, addig el nem engedi, amíg a telefonját meg nem javítja. A vádirat szerint a férfi egy darabig várakozott, majd miután a nő hajthatatlannak mutatkozott, mobilján értesítette a rendőrséget. A kiérkező járőrök a kaputelefonon kértek bebocsátást, de a nő ennek nem tett eleget, így végül más segítségével jutottak be az épületbe. E. Zsuzsanna a lakása ajtaját is csak többszöri felszólításra volt hajlandó kinyitni és kiengedni a szerelőt, aki egyórás kényszertartózkodás után távozhatott.

A Zala Megyei Főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba az esetről tájékoztatva elmondta, a szakértő személyiségzavart állapított meg a nőnél, ám ez nem korlátozta őt abban, hogy felismerje cselekménye következményeit. A Nagykanizsai Járási Ügyészség személyi szabadság megsértése miatt emelt vádat ellene.

Arany Gábor

2016. február 02., 14:56 szerző: Arany Gábor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...