Hírek

2016.11.10. 16:06

Mindig borért ment a betörő

Lenti - Egymást követő három napon is ugyanoda tört be az 40 éves férfi, aki minden esetben csak pár liter bort vitt magával.

Arany Gábor

A napokban vádiratba foglalt történet szerint a zalabaksai B. Róbert ez év július 12-én késő este az egyik falujabeli presszó ablakát törte be, és bejutva az épületbe két darab kétliteres fehérboros flakont vitt magával. Másnap este ugyanitt próbálkozott, megint betörte az egyik ablakot, és bent újabb két darab kétliteres fehérboros flakont vett magához. A következő napon szintén ezt a presszó tüntette ki figyelmével. Az ablak betörése után bemászott a raktárhelyiségbe, magához vette a kettő kétliteres fehérboros flakont, de elvinni már nem tudta, mert a rendőrök tetten érték. A férfi a presszóba szeptember 13-án is betört a szokásos adag boráért. B. Róbert máshová is „járt" borért. A július 11-én a kerkabarabási Cser-hegyen jutott be egy pincébe az ablakon át. Két liter vörösbort vitt el, majd ehhez a pincéhez két hét múlva is visszatért, akkor másfél liter fehérbort vett magához. Felét megitta, s ahogy távozott volna, tetten érte a pince tulajdonosa, aki visszatartotta a rendőrök megérkezéséig.

A borissza tolvaj ellen lopás vétsége és kísérlete miatt emelt vádat a lenti ügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!