Hírek

2017.03.05. 18:35

Szép testben ép lélek

Keszthely - Kilencedik alkalommal szervezte meg a Goldmark Károly Művelődési Központ a Balaton Színházban a Nők hetét. Minden napra jut program, nemcsak a hölgyek részére.

Zámbó Balázs

A szombati programot, a Szép testben ép lélek című délutánt Kiss Csécsényi Anikó sminkmester bemutatóval egybekötött előadása indította. Megtudhatták az érdeklődők, mik a legújabb tavaszi-nyári kozmetikai és hajtrendek, alapanyagok, színek, mi jellemzi az évszakokról elnevezett típusokat, és nekik milyen smink vagy ruha áll jól.

Őt Mártai Gabriella követte, aki alakformáló kezeléseket ajánlott, majd Demeter Klaudia többszörös fitnesz világbajnokot ismerhette meg a közönség. Ő a mozgás iránti elkötelezettségéről beszélt, s hangsúlyozta: bármelyik életkorban el lehet kezdeni, de minél fiatalabb korban kezdik a sportot, annál jobb. Kozmáné Vadász Viktória megfakult bútorok felújításáról tartott előadást, kiemelve: mindenkiben él az alkotás iránti vágy, amit csodálatosan meg lehet élni a bútorfestésben. Végh Katalin asztrológustól arról hallhattak az érdeklődők, hogy miben tudja segíteni a párokat az asztrológia.

Dr. Belső Nóra előadása nagy tetszést aratott Fotó: Zámbó Balázs

A szombat délutánt dr. Belső Nóra pszichiáter Veled maradok című előadása zárta. Bemutatta: sokszor nagyon kevés dolgon múlik, hogy egy kapcsolat miképpen alakul. Ugyanazzal az energiával lehet építeni és rombolni is. A lényeg a szándék, illetve az elhatározás, és az elvek, amelyek mentén létezünk egy kapcsolatban. Az előadó szerint az emberek jó része ennek nincs tudatában.

Rámutatott: szeretetünket azzal is kifejezhetjük, hogy egyszerűen nem mondjuk ki a lényegtelen és rombolást indító megjegyzéseinket. Kíméljük a másikat, a kapcsolatot, és magunkat is a fájdalomtól, a felesleges bántástól.

A Nők heti programsorozat szerdáig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!