Hírek

2015.07.09. 13:39

Útjavítás és torlódások Keszthely térségében

Keszthely - Több kilométeres kocsisor alakult ki csütörtökön az útjavítás miatt Keszthely-Fenékpuszta és a megyehatárnál lévő Zala híd között - jelezték olvasóink. Voltak, akik több, mint fél órás várakozásról számoltak be.

Keszey Ágnes

Megkezdődtek az útjavítások megyénkben: a hét elejétől gépláncos kátyúzást végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt., melynek üzemeltetési és fenntartási osztályvezetője adott tájékoztatást a Keszthely közelében kialakult helyzetről lapunk érdeklődésére.

– A munkálatokat előre jelentettük az Útinformnak, kérjük az autósokat, hogy figyeljék a tájékoztatókat. Csütörtökön délután alakult ki torlódás, vélhetően az időjárás miatt, hiszen az emberek nagy része nem strandolt, hanem sokan kirándulni indultak. Jelzőőrös forgalomirányítás segítette a forgalmat. A munkálatokat azért mostanra időzítetük, mert igazodni kell az aszfaltgyártóhoz, s mert a négy megyét kiszolgáló géplánc most tudott Zalába jöni. A munkálatok Keszthely térségében pénteken befejeződnek – mondta Imre Béla.

Kapcsolódó cikk:

Elkezdték a felújításokat Zalában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!