Hírek

2017.06.02. 18:35

Lakossági fórumot is tartottak több témában

LENTI Gyerekeknek, időseknek, civil szervezeteknek és önkormányzatoknak is szólt a Lenti Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Pont programja pénteken.

Korosa Titanilla

A rendezvénnyel kapcsolatban Bükiné Papp Zsuzsanna alezredes, a Zala Megyei Rendőrfőkapitányság bűnmegelőzési alosztályának vezetője elmondta: az iskolásoknak interaktív vetélkedőt szerveztek Szabadítsuk ki Gordont! címmel, mellyel az internet adta hasznos lehetőségek mellett annak veszélyeire igyekeztek felhívni a figyelmet. Délután lakossági fórumot tartottak több témában. Szó volt például a 65 év felettiek védelméről, a vagyon- és áldozatvédelemről, de szóba kerültek a telefonos csalások és a baleset-megelőzés is.

A vetélkedőn Gordont, a majmot kellett kiszabadítani a bilincsből az 5. osztályosoknak. Balról Kövesdiné Dely Erzsébet százados, mellette Györe Szebasztián és Balogh Fernándó Fotó: Korosa Titanilla

A programhoz kerékpár regisztráció is kapcsolódott, ahol a város lakóinak lehetőségük nyílt, hogy kétkerekű járműveiket fényképpel együtt egy internetes rendszerben rögzítsék, melynek segítségével lopás esetén könnyebben fellelhetők a biciklik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!