Horoszkópok

2014.04.23. 09:55

Napi horoszkóp - A csillagok ma üzennek a Mérlegnek

Kedves Bika! Ha akarja, ha nem, bizony muszáj ma önvizsgálatot tartania!

Kos (március 21–április 20.) – A Kos ma meglehetősen nyűgös, nem aludta ki magát rendesen. Ha lelki problémája van, az előbb-utóbb megoldódik, de ha szervi baj miatt nem tud aludni, akkor forduljon orvoshoz.

Bika (április 21–május 20.) – Kedves Bika! Ha akarja, ha nem, bizony muszáj ma önvizsgálatot tartania, hiszen környezetétől egyre-másra kapja a jelzéseket, hogy valami nem stimmel az érzelmi életével.

Ikrek (május 21–június 21.) – Az Ikrek a bosszúállás nagymestere, ma azonban okosabban teszi, ha felülkerekedik ezen a rossz tulajdonságán, és inkább szeretettel fordul még afelé is, aki megbántotta önt.

Rák (június 22–július 22.) – A Ráknak ma egy különleges találkozásban lehet része. Ne vesszen el azonban a részletekben, próbálja meg egészben szemlélni az eseményeket, akkor lesz felhőtlen a boldogsága.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Az nem baj, ha a munkájába menekül a lelki problémái elől, az azonban már nem válik a javára, ha elhanyagolja közben a barátait. Gondolkodjon el ezen!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – A Szűz olyannyira szelíd természetű, hogy még arra sem tud haragudni, aki pedig nagyon is megérdemelné. Ma azonban úgy érezheti, változtatnia kellene az életén.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – A csillagok ma üzenete a Mérlegnek: állandó aggodalmaskodás helyett éljen a mának, értékelje azt, amije van, és ne azon keseregjen, hogy ami nincs, az miért nincs.

Skorpió (október 24– november 22.) – Ma nem vállal szolidaritást az egyik kollégájával, és emiatt lelkifurdalása támadhat. Ne legyen! Ő sem állt volna ki ön mellett, hiszen mindenki félti a munkahelyét.

Nyilas (november 23 – december 21.) – Ma egy kedves bókot kap az egyik kollégájától. Ha megdobogtatja a szívét, akkor adjon neki jelzéseket, biztassa a folytatásra. Ha nem, akkor csak köszönje meg illedelmesen.

Bak (december 22– január 20.) – Mi történik ma önnel, hogy mindenen megsértődik? Úgy tesz, mintha az egész világ önt akarná bántani. Nézzen önmagába, és rendezze a lelki életét, mert az egészsége látja kárát.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Váratlanul nagyobb összeghez juthat ma a Vízöntő, hirtelen azt sem tudja, mit kezdjen ennyi pénzzel. Rakjon félre a nehezebb hónapokra, valamint a nyári nyaralására.

Halak (február 21– március 20.) – Egy váratlan sms teljesen felborítja ma a Halak harmonikus életét, nincs hozzászokva ugyanis az efféle izgalmakhoz. Nem fontos rögtön reagálnia, aludjon rá egyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!