Horoszkópok

2016.12.22. 06:41

Napi horoszkóp - A Rák ma összefuthat egy régi szerelmével

A Skorpió ma inkább csak az ünnepi készülődéssel foglalkozzon.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Egyre kevesebb feszültséget érez, valahogy megtanulta elengedni a dolgokat. Ez most különösen jót tesz önnek, de még mindig vehetné kicsit lazábban a dolgokat.

Bika (április 21.-május 20.) - Ne a saját igazát hajtsa ma, hanem próbáljon meg inkább a kompromisszumos megoldásokra törekedni. Ha ez sikerül, akkor egy hosszabb távon kifizetődő megállapodásra juthat!

Ikrek (május 21.-június 21.) - A kitartó munka mindig meghozza a gyümölcsét, ezt jól vésse az eszébe. Ha úgy érzi, hogy még messze van a kívánt eredménytől, akkor még tennie kell érte!

Rák (június 22.-július 22.) - Előfordulhat, hogy összefut egy régi szerelmével, vagy valakivel, aki iránt komoly érzelmeket táplált. A találkozás viszont arra lesz jó, hogy bebizonyosodik önnek, már túl van az illetőn.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Szó mi szó, nincs ön körül most valami nagy rend. Lehetne úgy is fogalmazni, hogy totális káosz uralkodik. Ezeken az állapotokon kellene valahogy felülkerekednie ma!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Úgy érzi, hogy eleget dolgozott valamiért, megilleti legalább az, hogy megfelelő válaszokat adjanak a kérdéseire. Addig ma nem tágít, míg ezeket meg nem kapja.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Valamivel nehezebb pár nap következik most az életében, mint amilyenekre előzetesen számított. Barátai, családtagjai segíteni fognak ezeket átvészelni.

Skorpió (október 24.-november 22.) - A legjobb lenne, ha munkával már egyáltalán nem foglalkozna ma, csakis az ünnepi készülődéssel. Eddig szinte semmit nem intézett el, itt az ideje pótolni!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Szeretne kitörni az egyhangúságból, a szürke hétköznapokból, a monoton munkából. Szerencsére ma dolgozott utoljára a héten, és most egy hosszabb pihenő jön majd!

Bak (december 22.- január 20.) - Még ha nem is éppen tökéletes most maga körül minden, de azért nem áll rosszul a helyzet. Valójában elrendezett mindent, ami a vásárlást illeti, csak az otthonában maradtak feladatok.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Valamilyen fontos információról, eseményről lemaradhat a nap elején, és ez még sokáig bosszanthatja, ha foglalkozik a kérdéssel. Be kell látnia, hogy már nem tehet semmit!

Halak (február 21.- március 20.) - Még kívánni sem kívánhatott volna a mainál eseménydúsabb, pörgősebb napot. Folyamatosan mozgásban lesz, és ennek köszönhetően szinte elrepül ez a nap.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!