Horoszkópok

2015.08.21. 12:33

Napi horoszkóp - Bizalmas információk birtokába jut a Vízöntő

Jó hangulata miatt könnyebben is ismerkedik ma a Bika.

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Ha visszatekint, láthatja, hogy milyen nagy utat járt már be eddig is. Azonban nem szabad most megállni, menetelni kell tovább a cél felé, hogy elérje, amit annyira akar!

Bika (április 21.–május 20.) – Jó hangulata lesz ma, aminek köszönhetően könnyebben is ismerkedik majd. Elképzelhető, hogy valaki olyannal is találkozik ma, akivel később egészen szorosra fűzik kapcsolatukat.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Hajlamos lehet túlidealizálni egyes embereket, aminek következtében képtelen objektív döntést hozni. Kérje ki inkább mások véleményét is, mielőtt igent vagy nemet mondana!

Rák (június 22.–július 22.) – Egészen apró hibán múlhat ma a siker vagy bukás. Sokszor rajtunk kívül álló dolgok is közbeszólnak. Meg kell barátkoznia azzal a ténnyel, hogy sok múlik a szerencsén!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – A mai élmények kizökkentik a kerékvágásból. Egy érdekes ember, szituáció, könyv, film, amivel ma találkozik, lehetséges, hogy egy életre megváltoztatja a gondolkodását.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Úgy érzi, mindenki csak bántja és nem válogatják meg a szavakat, ha önhöz beszélnek. Nem kell önnek sem barátkoznia, nyugodtan el tud dolgozni magában is.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – A csillagok állása új jövevény érkezését, a család gyarapodását jelzi. Ennek ellenére minden a legnagyobb nyugalomról szól most, az érzelmi élete roppant kiegyensúlyozott!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Minden terve megfelelő realitásérzékkel bír, motivált, egyedül az anyagi helyzete az, ami gátat szabhat a törekvéseinek. Jobban próbáljon figyelni a kiadásokra!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Tökéletesen eltervezett mindent a napra nézve, váratlan események mégis felforgatják a napját. Az esetleges zűrzavarban azt tegye előre, ami önnek a legfontosabb!

Bak (december 22.– január 20.) – Jól alakul a magánélete, a munkahelyén is apró sikerek várhatók, míg a pénzügyei is rendben vannak. Azonban ön valamiért elégedetlen, többre vágyna. Megéri kockáztatni?

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Bizalmas információk birtokába jut, amiket alig bír ki, hogy ne osszon meg másokkal. Lehet, hogy ez olyan hír, amit jobb, ha megbeszél, azonban nem mindegy, hogy kivel!

Halak (február 21.– március 20.) – Olyan dolgok zavarják, amik valójában teljesen elhanyagolhatók. Az a helyzet, hogy belemagyarázza a vélt igazát, ezzel pedig valódi problémáktól menekül.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!