Nagykanizsa

2016.09.14. 11:37

Ki és mikor újítja fel?

„Miért csúszik a Zrínyi-iskola felújítása?” címmel hívott össze tegnap sajtótájékoztatót az intézmény elé Horváth Jácint, a DK önkormányzati képviselője.

Pásztor András

Mint elhangzott: a kanizsai közgyűlés még márciusban döntött az idei intézményi felújításokról, melyben a Zrínyi-iskola homlokzati rekonstrukciója és a nyílászárók cseréje is szerepelt.

– A közbeszerzési bizottság július 12-én kiválasztotta a nyerteseket, ám a munkálatok nem kezdődtek el – jelezte Horváth Jácint képviselő, aki hozzátette: Dénes Sándor polgármester hivatalosan nem tájékoztatta eddig a testületet, hogy mi az oka a mozdulatlanságnak. A közgyűlés nem kapott értesítést arról, hogy esetleg érvénytelen lett volna a közbeszerzés, és arról sem, hogy plusz forrásokra lenne szükség.

– Netán megint az őszi-téli időszakra marad a felújítás, ráadásul mi értelme mindennek, ha következő évtől az állam működteti majd az iskolákat?

Ezért is várom  kíváncsisággal, hogy  még az idén megvalósul-e egyáltalán a felújítás vagy esetleg az állam, mint új tulajdonos befejezi-e a munkálatokat? kérdezte a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!