Programok

2017.06.21. 08:34

Megyekártyás nap az AquaCityben! - Kedvezmények, játékok, kiváló szórakozás

Kiadónk Megyekártya programjához kapcsolódóan rendezvénysorozatot indítunk minden PLT-s megyében, mely során a kiemelt turisztikai központokban biztosítunk extra kedvezményt megyekártyás előfizetőinknek.

Zalai Hírlap

Itt a nyár, a szórakozás, a családi programok évszaka, amelyhez a Megyekártya és a Pannon Lapok Társasága (PLT) extra élménnyel kíván hozzájárulni. Tudjuk azt is, hogy a nyári kalandok bizony megterhelik a családok pénztárcáját, ezért az alap megyekártyás árengedményeknél erőteljesebb kedvezményekkel készülünk.

Első állomásunk a zalaegerszegi AquaCity, amely vitathatatlanul a családok kedvence, igazi élményekkel teli szórakozást nyújt, ahol kicsi és nagy is megtalálja a számára legjobb fürdő és sport elemeket.

A megyekártyás nap e héten pénteken, azaz június 23-án lesz; kérjük ne felejtse otthon megyekártyáját, hiszen enélkül nem érvényesítheti kedvezményét a délelőtt 10-től este 8-ig nyitva tartó létesítményben.

A kedvezmény a következő kategóriákra vonatkozik: felnőtt kombinált jegy egész napra 18 éves kor felett, amely magában foglalja a korlátlan medence- és csúszdahasználatot, öltözőszekrényt, pénteken, megyekártyával: 4200 Ft helyett 2550 Ft. A diák kombinált jegy egész napra 7-17 éves kor között, korlátlan medence- és csúszdahasználattal, öltözőszekrénnyel: 3800 Ft helyett 2040 Ft. A családi kombinált jegy egész napra 4 fő részére (2 felnőtt és 2 gyermek/diák) korlátlan medence- és csúszdahasználattal, öltözőszekrénnyel: 13000 Ft helyett 7650 Ft megyekártyával. Gyermek- és nyugdíjas fürdőjegy egész napra korlátlan medence- és csúszdahasználattal, öltözőszekrénnyel 1500 Ft helyett 1275 Ft.

Bővebb információ a www.aquacity.hu oldalon.

Nagyon jó szórakozást kívánunk a Zalai Hírlap nevében, találkozzunk a helyszínen, ahol játékkal is várjuk kedves megyekártyás előfizetőinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!