Rendőrségi

2015.01.31. 07:54

Két lányt sodort el a gyalogátkelőhelyen - Szemtanúkat keresnek Nagykanizsán

Az ismeretlen nő két fiatal lányt sodort el narancssárga autójával egy nagykanizsai gyalogátkelőhelyen.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 20030/896/2015.ált számon indított eljárást.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 28-án 7 óra 45 perckor egy ismeretlen 50 év körüli, sötétbarna, középhosszú hajú nő, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú narancssárga színű személyautójával elsodort egy 15 és egy 17 éves lányt Nagykanizsa belterületén, a Kórház úton a HSMK Dny-i oldalán lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyen. Az ismeretlen sofőr ezután beszélt a lányokkal, felajánlotta segítségét, akik erre nem tartottak igényt, majd elhajtott. A gyalogosok a balesetben nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedtek.

Az ügy körülményeinek tisztázása érdekében a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ezúton kéri, hogy a baleset okozója, és aki látta az esetet, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen a Nagykanizsa, Király u 49. szám alatt személyesen, vagy tegyen bejelentést a 06-93/312-190-es telefonszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!