Rendőrségi

2015.10.22. 05:48

Nagykanizsai gyilkosság: őrizetben a gyanúsítottak (frissítve)

A zalai rendőrök fél nap alatt azonosították és elfogták a nagykanizsai emberölés feltételezett elkövetőit.

Arany Gábor

Amint arról korábban beszámoltunk, holtan találtak hozzátartozói egy 73 éves nőt nagykanizsai családi házában 2015. október 20-án a késő esti órákban. A szemle és az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint az idős asszony bűncselekmény áldozata lett. A zalai rendőrök a mindenre kiterjedő adatgyűjtés eredményeként azonosították, majd 2015. október 21-én Nagykanizsán elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság nyomozói emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 18 éves és egy 30 éves helyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Frissítés:

Pénteken délelőtt hoz döntést a nyomozási bíró

A Nagykanizsán október 20-án este felfedezett emberölés miatt másnap őrizetbe vett és gyanúsítottként kihallgatott 18 éves és 30 éves helybeli férfi előzetes letartóztatására tett indítványt a megyei főügyészség. Az ügyben pénteken délelőtt hoz döntést a nyomozási bíró. a meghallgatás 10 órakor kezdődik Zalaegerszegen a bíróságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!