Sport

2016.04.30. 17:22

A Hévíz nyerte meg a Csesztreg elleni zalai derbit

Szombaton rendezték a megyei labdarúgó bajokság I. osztályában a Csesztreg- Hévíz rangadót. A zalai derbin a hajrában esett góllal a Hévíz nyert és megelőzte a forduló előtt még éllovas Csesztreget.

Kerkai Attila

Femat Csesztreg - Hévíz 0 - 1 (0 - 0)
Csesztreg, 400 néző. Jv.: Vass I.
Csesztreg: Fábián - Kasza (Kovács M.), Elek, Molnár G., Fentős, Horváth R., Nagy R. (Bene), Nagy N., Horváth M. (Kiss B.), Nemsics, Pethő. Edző: Fentős Pál.
Hévíz: Balogh M. - Herbály, Fisli, Czibor, Rácz, Szi, Szántó, Nedelkó (Karvalics), Nagy B. (Horváth M.), Karakai (Keszthelyi), Hetesi. Edző: Lendvai Miklós.
Gólszerző: Nagy B.

Fotó: Kósa Róbert

A nagy érdeklődéssel várt  találkozót ennek megfelelő érdeklődés övezte. A két csapat nagy taktikai csatát is vívott egymással. Az első félidőben a Csesztreg támadott többet, akadt ziccere is, de a Hévíz a  félidő hajrájában kiegyenlítetté tette a rangadót. A második félidő is hasonló mederben zajlott, de a vendégek is kialakítottak   gólt ígérő helyzeteket. Végül a 88. percben Nagy Bendegúz szerezte meg a Hévíznek a győztes találatot, amivel a Hévíz ugrott az élre. Négy fordulóval a zárás előtt a Hévíz két ponttal vezet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!